Anmeldelse: 'Graces' på BORA BORA
Anmeldelse: 'Graces' på BORA BORA: 'Graces' af Silvia Gribaudi er en hyldest til dans, livsglæde og frimodighed. En del af genderfestival 2021, opført på BORA BORA.
5 / 6 stars


Kulturnyt.net ⊂ Mandag 18. okt. kl. 19:18 ∴ uge 42


Anmeldelse: 'Graces' på BORA BORA

Jeg elsker at grine med over det uperfekte

★★★★★
Anmeldelse
5 ★ på Kulturnyt

Kulturnyt.net • Lita Domino
24. september 2021.

De fanger deres publikum ind. De er ihærdige, komiske og har hjertet fyldt med varme som de gavmildt giver ud af til deres publikummer. Jeg er begejstret for denne komiske perle, ”Graces” er en danse forestilling der hylder kroppens underfundigheder.

Sjov og lattermild danse-performance

Forestillingens sjæl har en uhøjtidelig og skæv vinkel på kropsudfoldelse. Mennesket som vi er i al vor uperfekthed og den vidunderlige mangfoldighed som stråler ud af os, når vi deler det med hinanden. Den ihærdighed som performerne i forestillingen ”Graces” går på scenen med og deres abrupte slutninger, giver et komisk billede af den moderne jagt på anerkendelse. Forestillingen er både sjov og fantasifuld.

De deler blomster ud til alle

De 4 ihærdige performere tager gas på det selv-iscenesættende menneske med både personlighed, absurditet og komisk charme. Det er motoren i forestillingen. Allerede fra de træder ind på scenegulvet er de stærkt kommunikerende med publikum. De danser med stor ihærdighed, stopper gerne op undervejs i deres performance for at reflektere og få feedback fra publikum. De giver gavmildt roser til hinanden, til publikum, teknikere og hvem der ellers er inden for rækkevidde og det hele bliver pakket ind i en charmerende, absurd og lattermild stemning.

Femtakket stjerne og taknemligt glimt i øjet herfra

De åbner mit hjerte og fylder det med umiddelbarhed og humørfyldte rutsjebaneture. De er talentfulde i dansen og har en komisk og anderledes koreografi. De har en skæv vinkel i deres uhøjtidelige pointer, dejlig humor, og bedst af alt rev de deres publikummer med sig til salen kogte af begejstring. Derfor fem stjerner herfra.

Tusind tak til teamet bag forestillingen ”Graces” og til Genderhousefestival der har inviteret dem til scenen på BORA BORA.


Graces - en del af genderfestival 2021
Koreografi, performer, dramaturgi Silvia Gribaudi
Dramaturgi Matteo Maffesanti
Performer Siro Guglielmi
Performer Matteo Marchesi
Performer Andrea Rampazzo
Lysdesign Antonio Rinaldi
Teknisk leder Leonardo Benetollo
Kostumer Elena Rossi.

Kultur oplevelser i Aarhus et stykke ude i fremtiden

Tove Ditlevsen 'Man vokser op' på Aarhus Teater

Tirsdag 23. nov. 2021
Oplev to nye dramatikertalenter i et gnistrende møde med Tove Ditlevsen, når Aarhus ­Teater sætter to af hendes stærke værker på scenen i én og samme forestilling

Tove Ditlevsens bøger har rod i 1940’ernes arbejderklasse i de barske københavnske brokvarterer, men hendes erfaringer er tidløse. Nu omskaber to dramatikertalenter fra Den Danske Scenekunstskole i Aarhus to af Tove Ditlevsens stærke romaner til levende scenekunst.
'Tove Ditlevsen 'Man vokser op' på Aarhus Teater'

'Kagefabrikken' på Aarhus Teater

Tirsdag 23. nov. 2021
I 'Kagefabrikken' stikker dramatiker Christian Lollike fingrene i den glasur, vi pynter os med når tingene går godt. Men hvad sker der med empatien og tolerancen, når vi presses på vores brød og vores holdninger?

I rollen som den disruptede fabrikant Nielser Reumert-vindende Kristian Holm Joensen.
''Kagefabrikken' på Aarhus Teater'

'Forplantning - En Fucking Slagmark' på Teatret Svalegangen

Tirsdag 23. nov. 2021
Teatret Svalegangen zoomer ind på landets reproduktive tilstand i en tempofyldte komedie om forplantning. 27 roller fletter sig ind og ud af hinanden.
''Forplantning - En Fucking Slagmark' på Teatret Svalegangen'

Alice i Eventyrland på Aarhus Teater

Fredag 26. nov. 2021
Juleforestilling på Aarhus Teater for hele familien. Årets familieforestilling er en ny version af den magiske klassiker om den nysgerrige pige Alice og hendes rejse ind i en verden fuld af mystiske væsener

'Alice i Eventyrland' er et forunderligt univers der udfordrer vores sanser og vores perspektiv på verden.
'Alice i Eventyrland på Aarhus Teater'

'Xmas Cabaret' på Teatret Svalegangen

Onsdag 1. dec. 2021
'Xmas Cabaret' er et show hvor Teatret Svalegangen har bedt et hold af byens bedste indenfor comedy, tryl, musik og teater om at gå løs på julen. De giver deres bud på det, vi alle sammen elsker (eller hader) og sætter julens følelser i bevægelse.
''Xmas Cabaret' på Teatret Svalegangen'

My Undying Love på BORA BORA

Torsdag 29. sep. 2022
I 2021 mistede kunstner Andreas Constantinou sine forældre på grund af sygdom. Andreas, som vidste, at hans mor var dødeligt syg, besluttede at optage et interview med hende og tale åbent om døden.
'My Undying Love på BORA BORA'


Kulturnyt Kalender uge 42 Anmeldelser Kulturvideo Del din kultur Redaktion


Kulturportal Alt om Aarhus
- teater, dans, musik, kunst, kultur

Kulturnyt er et no-money-no-profit medie hvor skribenter, fotografer og journalister tilbyder en genvej væk fra swipe-telefonen og ud i virkeligheden.

Hvis du har et kulturarrangement så fortæl os om det, eller lav en konto og skriv selv dit arrangement ind i kulturkalenderen. Copyright på tekst og billeder tilhører de respektive rettighedshavere. Synspunkter og meninger henhører til de enkelte aktører.

Alt indhold på Kulturnyt leveres efter princippet om no-money-no-profit, vi er finansieret af godt humør og kernedansk ytringsfrihed. Konkurrencer med teaterbilletter og lignende afgøres fair efter bedste evne, og vindere modtager billetter direkte fra arrangøren.
Alt om Aarhus

Kulturnyt:

Kalender Aarhus
Anmeldelser Aarhus
Teater Aarhus
Dans Aarhus
Musik Aarhus
Performance Aarhus
Show Aarhus


Kontakt Kulturnyt på mail eller telefon.

© Kulturnyt 2021
Fast page technology: 0,15 seconds


Sikkerhed: Pixlogin beskytter din adgang til Kulturnyt, sammen med den globale anycast firewall fra Cloudflare. Din kommunikation er krypteret med HTTPS/SSL. GDPR-compliant: Denne side anvender teknisk nødvendige cookies, og indsamler ingen private data uden accept. Din IP er anonymiseret i forhold til Google Analytics GA4. Økonomi: Kulturnyt.net er en no-money no-profit hjemmeside.