Kulturnyt.net ⊂ Tirsdag 13. apr. kl. 10:07 ∴ uge 15

Foredrag Aarhus

Foredrag i byen. Indryk tilbud om dine foredrag.

Onsdag 12. maj. 19:00

Foredrag225 kr.

Foredrag med Svend Brinkmann på Bora-Bora

Hvad er lykken?

Bora Bora – Dans og Visuelt Teater

Mennesker har formentlig altid reflekteret over, hvad lykken er: Er lykken at leve op til normer for et ærefuldt liv? At opleve mest muligt inden det er for sent? Eller at udleve sit fulde potentiale?

Mange har historisk kæmpet for retten til at være lykkelig, men i de senere år er ideen om lykken imidlertid ved at skifte fra at være en ret og til at blive en pligt. For det lykkelige menneske er et produktivt menneske, og der ansættes derfor Chief Happiness Officers i virksomheder, og nationer brander sig på internationale lykke-indexer.


Tirsdag 13. apr. 19:00

Foredrag165 kr.

udskudt / aflyst

Foredrag med Adrian Hughes på Bora-Bora

Hvad er kunst, og hvad er det værd?

Bora Bora – Dans og Visuelt Teater

Adrian Hughes ser på både kontroversiel og folkekær kunst og spørger: Hvad er kunst, og hvad kan vi bruge den til?

Moderne kunst bliver ofte beskyldt for at være indadvendt. Mange risikerer at gå på museum og have svært ved at se forskel på kunsten og det, som rengøringsfolkene har glemt at tage med sig.


Tirsdag 18. maj. 19:00

Foredrag404 kr.

Morten Münster Musikhuset Aarhus

Forandringer med adfærdsdesign

Musikhuset Aarhus

Unik aften med Skandinaviens førende ekspert inden for adfærdsdesign - forfatteren bag “Jytte fra Marketing er desværre gået for i dag”

Forandringerne vælter ned over os, og det går hurtigere og hurtigere. Så hvad er den mest effektive opskrift på at kunne følge med? Hvordan forandrer vi os hurtigere uden at gå på kompromis med arbejdsmiljøet? Og hvilke helt konkrete tips og tricks til at skabe effektive forandringer har vi overset?

Det vil Morten Münster løfte sløret for på denne helt særlige aften.


Onsdag 21. apr. 20:00

Foredrag330 kr.

udskudt / aflyst

Sanne Salomonsen Musikhuset Aarhus

Brudstykker fra mit liv

Musikhuset Aarhus

Sangerinden inviterer publikum helt tæt på, når hun til foråret vil turnere med et foredrag over sin lange og spændende karriere.

Det har aldrig skortet på opfordringer, men først nu synes Sanne Salomonsen, at tiden er helt rigtig til at tage ud og møde sit store publikum i øjenhøjde og fortælle om sit liv og sin karriere, der begyndte, før The Beatles havde udgivet en LP.


Mandag 19. apr. 19:00

Foredrag429 kr.

udskudt / aflyst

Morten Albæk Musikhuset Aarhus

At skabe sig et meningsfuldt liv

Musikhuset Aarhus


Lederen og filosoffen Morten Albæk stiller på aftenen spørgsmålet, hvordan det kan lade sig gøre, at vi som et af verdens rigeste og mest lykkelige folkeslag samtidigt kan være så hårdt ramt på vores mentale velbefindende – målt på antallet af mennesker, der lider af stress, angst og depression.

Undervejs gør Morten Albæk op med begrebet work-life balance og forestillingen om, at en skarpere adskillelse mellem arbejde og fritid kan løse problemet.


Onsdag 24. feb.

Foredrag280 kr.

udskudt / aflyst

Jens Jacob Tychsen Musikhuset Aarhus

Historien bag Badehotellet på TV2

Musikhuset Aarhus

I dette eksklusive musikalske foredrag, viser Jens Jacob Tychsen fotos, film og fraklip. Det bliver sjovt, musikalsk og ikke mindst super underholdende, når Jens Jacob fortæller om sangene, om samarbejdet med de andre skuespillere, og om hvordan sådan en serie egentlig bliver til.


Onsdag 3. feb.

Foredrag225 kr.

udskudt / aflyst

Thomas Buttenschøn foredrag på Musikhuset Aarhus

Fik dødsdom som 12-årig

Musikhuset Aarhus

Kom med bag facaden og hør Thomas Buttenschøn fortælle om sit liv med HIV. Om de gode og de hårde tider - og om at få en dødsdom som 12-årig.


Tirsdag 2. feb.

Foredrag279 kr.

udskudt / aflyst

Foredrag Sebastian Richelsen om Ondskab Musikhuset Aarhus

Amagermanden og andre seriemordere

Musikhuset Aarhus

Vær med til en intens aften med nervepirrende stemning og uhyggelige fortællinger, når journalist og tidligere efterforsker Sebastian Richelsen går på scenen i Musikhusets Lille Sal for at fortælle om sit arbejde som efterforsker.

I foredraget Ondskab kan publikum høre om, hvem den typiske seriemorder er, og hvordan ondskaben er opstået hos denne person.
Kulturnyt Kalender uge 15 Anmeldelser Kulturvideo Del din kultur Redaktion


Kulturportal Alt om Aarhus
- teater, dans, musik, kunst, kultur

Kulturnyt er et no-money-no-profit medie hvor skribenter, fotografer og journalister tilbyder en genvej væk fra swipe-telefonen og ud i virkeligheden.

Hvis du har et kulturarrangement så fortæl os om det, eller lav en konto og skriv selv dit arrangement ind i kulturkalenderen. Copyright på tekst og billeder tilhører de respektive rettighedshavere. Synspunkter og meninger henhører til de enkelte aktører.

Alt indhold på Kulturnyt leveres efter princippet om no-money-no-profit, vi er finansieret af godt humør og kernedansk ytringsfrihed. Konkurrencer med teaterbilletter og lignende afgøres fair efter bedste evne, og vindere modtager billetter direkte fra arrangøren.
Alt om Aarhus

Kulturnyt

Anmeldelser Aarhus
Teater Aarhus
Dans Aarhus
Musik Aarhus
Performance Aarhus
Show Aarhus


© Kulturnyt 2021
63