KulturNyt:net • Søn. 21. Jul kl. 10:31 • uge 29

Tilbud om kunst og kultur, uge 29

De bedste oplevelser indenfor musik, dans, teater, kunst og kultur, god mad, underholdning.

Mahanthappa Møller Mogensen Quintet
Tirsdag 30. jul. kl. 21:00

Oplevelser som pirrer dig

Kunsten lever af din frihed

Tirsdag 30. jul. kl. 21:00

Musik235 kr.
Mahanthappa Møller Mogensen Quintet

Atlas

Mahanthappa og Møller har to vigtige ting til fælles: Forståelse for den indiske musik og dybe rødder i den amerikanske jazz. Begge har været på flere studieophold i Indien. John Coltrane delte fascinationen af indisk musik kombineret med jazz, og det er denne arv, der løftes på glimrende vis i dette stjernespækkede orkester.

Mahanthappa er én af tiden mest fremtrædende altsaxofonister.Kultur Nyt Tilbud uge 29 Giv et godt tilbud Redaktion Anmeldelser Kulturglimt


KulturNyt:net er et no-money-no-profit medie hvor skribenter, fotografer og journalister tilbyder en genvej væk fra swipe-telefonen og ud i virkeligheden. Hvis du har et kulturarrangement så fortæl os om det, eller lav en konto og skriv selv dit arrangement ind i kulturkalenderen. Copyright på tekst og billeder tilhører de respektive rettighedshavere. Synspunkter og meninger henhører til de enkelte aktører. Alle informationer om arrangementer fakta-tjekkes efter bedste evne, tjek udbyderen af et kultur-arrangement for de seneste opdates. KulturNyt:net er med på kulturel mangfoldighed og stræber efter at være åben overfor alle retninger i kulturlivet. Alt indhold på KulturNyt:net leveres efter princippet om no-money-no-profit, vi er finansieret af godt humør og kernedansk ytringsfrihed. Konkurrencer med teaterbilletter og lignende afgøres fair efter bedste evne, og vindere modtager billetter direkte fra arrangøren.

© KulturNyt:net 2019