KulturNyt.net ⊂ Fredag 5. jun. kl. 07:02 ∴ uge 23
Kunst og kultur kalender i Århus

Kulturnyt anbefaler

Kulturoplevelser indenfor musik, dans, teater, kunst og kultur, god mad, underholdning.

22

Mandag 24. Maj

Uge 22

Søndag 30. Maj

Kulturnyt.net

Onsdag 27. maj.

TeaterGratis
Alt er Umuligt opføres som livestream

Aarhus Teater Aarhus

★★★'Alt er Umuligt'. Seks afgangselever medvirker fra seks forskellige steder i Aarhus i én forestilling, hvor lejligheder og byrummet udgør scenen. Instruktør Tue Bierings opdaterede udgave af 'Alt er Umuligt' er en teaterforestilling med 18 scener og sange, men du får også en live-film, en hjemmelavet musikvideo og et håbefuldt forsøg på at iscenesætte nogle drømme og fantasier om alt det, som er umuligt.

Hver aften bliver et maraton af udfordringer, som de seks skuespillere skal gennemføre.Kultur Nyt Kalender uge 23 Anmeldelser Kulturvideo Del din kultur Redaktion


Kulturportal Alt om Århus
- teater, dans, musik, kunst, kultur

KulturNyt er et no-money-no-profit medie hvor skribenter, fotografer og journalister tilbyder en genvej væk fra swipe-telefonen og ud i virkeligheden.

Hvis du har et kulturarrangement så fortæl os om det, eller lav en konto og skriv selv dit arrangement ind i kulturkalenderen. Copyright på tekst og billeder tilhører de respektive rettighedshavere. Synspunkter og meninger henhører til de enkelte aktører.

Alt indhold på KulturNyt leveres efter princippet om no-money-no-profit, vi er finansieret af godt humør og kernedansk ytringsfrihed. Konkurrencer med teaterbilletter og lignende afgøres fair efter bedste evne, og vindere modtager billetter direkte fra arrangøren.
Alt om Århus