Kulturnyt.net ⊂ Torsdag 21. jan. kl. 02:21 ∴ uge 3

Kursus

Find vej til gode kurser: Healing, kommunikation, udvikling, kørekort, madlavning, fransk, kurser for dig. Indryk tilbud om dine egne kurser.

Søndag 24. jan. 13:00-15:00

Kursus100 kr.

udskudt / aflyst

Lysfigurer i teatermørket på Teater Refleksion

Familieworkshop

Teater Refleksion

Kom ind i teatret og vær med til at skabe lysende og magiske figurer. Vi laver sjove og flotte, flyvende rumvæsner eller spændende, mærkelige vanddyr.


Anmeldelse: Helte på Teatret Svalegangen

★★★★★Anmeldelse: Helte på Teatret Svalegangen

★★★★★Anmeldelse: Helte på Teatret Svalegangen

Verdens største helte vækker den helt du har i dig

23. maj 2018.Kulturnyt, Ambjørn Happy

Den første gang kan aldrig beskrives sådan at vi andre kan mærke det. Man skulle have været der selv. Sådan er Helte på Svalegangen. Det er Glad Teater. Fantastisk. En total oplevelse. Genialt. Vidunderligt. Episk.

Fakta er at vi mennesker ødelægger humøret, jorden, vandet - og jeg ved ikke, hvad der er værst. Men vi ved, at vi har brug for helte. Mange af dem. Millioner. Du vil sikkert være med. Det tror jeg.

Forestillingen Helte er på den anden side af fakta. Ubegribelig. Fordi kun hvis du har prøvet det selv, forstår du den første gang. Den dag du var helt i hverdagen. Hvor du gør den forskel der løfter et ukendt menneske op på sine fødder.

Helte på Svalegangen er så Glad Teater, at du skal opleve det på din egen krop. Tag en god ven med. Forestillingen spiller kun i få dage, så afsted med jer to til boot-camp med Heltene.

<


Kulturnyt Kalender uge 3 Anmeldelser Kulturvideo Del din kultur Redaktion


Kulturportal Alt om Aarhus
- teater, dans, musik, kunst, kultur

Kulturnyt er et no-money-no-profit medie hvor skribenter, fotografer og journalister tilbyder en genvej væk fra swipe-telefonen og ud i virkeligheden.

Hvis du har et kulturarrangement så fortæl os om det, eller lav en konto og skriv selv dit arrangement ind i kulturkalenderen. Copyright på tekst og billeder tilhører de respektive rettighedshavere. Synspunkter og meninger henhører til de enkelte aktører.

Alt indhold på Kulturnyt leveres efter princippet om no-money-no-profit, vi er finansieret af godt humør og kernedansk ytringsfrihed. Konkurrencer med teaterbilletter og lignende afgøres fair efter bedste evne, og vindere modtager billetter direkte fra arrangøren.
Alt om Aarhus

Kulturnyt

Anmeldelser Aarhus
Teater Aarhus
Dans Aarhus
Musik Aarhus
Performance Aarhus
Show Aarhus


© Kulturnyt 2021
80