Kulturnyt.net ⊂ Fredag 24. sep. kl. 05:37 ∴ uge 38

Musik Aarhus

Find vej til god musik: viser vej til god musik: Rock, pop, reggae, indy, klassisk, opera, jazz. Koncerter. Indryk tilbud om din musik.

Mandag 21. Juni

Uge 25

Søndag 27. Juni

25

Kulturnyt.net

Søndag 26. jun. kl. 13:00

Musik100 kr.

'Sommer i Paris' på Musikhuset

Lun sommerkoncert fra Paris

Musikhuset Aarhus Aarhus

Aarhus Symfoniorkester spiller franske kompositioner og parisiske stemningsbilleder i følge med dirigent Nathanaël Iselin, pianist Jeonghwan Kim og hornist Flemming Aksnes.

En lun sommerkoncert der tager på en uformel musikalsk rejse rundt i Europa, hvor to unge pianister samt to af orkestrets solospillere og en helt ny generation af unge dirigenter får muligheden for at vise sig frem.

Musik af Ravel, Offenbach og Delibes.

Musik

Kulturnyt Kalender uge 38 Anmeldelser Kulturvideo Del din kultur Redaktion


38

25

Kulturportal Alt om Aarhus
- teater, dans, musik, kunst, kultur

Kulturnyt er et no-money-no-profit medie hvor skribenter, fotografer og journalister tilbyder en genvej væk fra swipe-telefonen og ud i virkeligheden.

Hvis du har et kulturarrangement så fortæl os om det, eller lav en konto og skriv selv dit arrangement ind i kulturkalenderen. Copyright på tekst og billeder tilhører de respektive rettighedshavere. Synspunkter og meninger henhører til de enkelte aktører.

Alt indhold på Kulturnyt leveres efter princippet om no-money-no-profit, vi er finansieret af godt humør og kernedansk ytringsfrihed. Konkurrencer med teaterbilletter og lignende afgøres fair efter bedste evne, og vindere modtager billetter direkte fra arrangøren.
Alt om Aarhus


Kontakt Kulturnyt på mail eller telefon.

© Kulturnyt 2021
Fast page technology: 0,24 seconds


Sikkerhed: Pixlogin beskytter din adgang til Kulturnyt, sammen med den globale anycast firewall fra Cloudflare. Din kommunikation er krypteret med HTTPS/SSL. GDPR-compliant: Denne side anvender teknisk nødvendige cookies, og indsamler ingen private data uden accept. Din IP er anonymiseret i forhold til Google Analytics GA4. Økonomi: Kulturnyt.net er en no-money no-profit hjemmeside.