Kulturnyt.net ⊂ Mandag 21. jun. kl. 00:34 ∴ uge 25

Musik Aarhus

Find vej til god musik: viser vej til god musik: Rock, pop, reggae, indy, klassisk, opera, jazz. Koncerter. Indryk tilbud om din musik.

Mandag 5. Juli

Uge 27

Søndag 11. Juli

27

Kulturnyt.net

Fredag 9. jul. kl. 20:00

Musik400 kr.

Stacey Kent & Aarhus Jazz Orchestra

Blød jazzvokal

Musikhuset Aarhus Aarhus

Den amerikanske stjerne Stacey Kent skyder Aarhus Jazz Festival i gang i Musikhuset, hvor hun giver koncert sammen med Aarhus Jazz Orchestra.

Traditionen tro åbner en international stjerne jazzfesten i Musikhuset sammen med Aarhus Jazz Orchestra.

I år kan du opleve den amerikanske stjerne Stacey Kent til en unik koncert sammen med det suveræne, aarhusianske jazzorkester og saxofonist Jim Tomlinson, når de inviterer til Jazzgalla i Musikhuset under Aarhus Jazz Festival.

Musik

Mandag 12. Juli

Uge 28

Søndag 18. Juli

28

Kulturnyt.net

Onsdag 14. jul. kl. 20:00

Musik400 kr.

Lee Ritenour Musikhuset Aarhus

En levende legende

Musikhuset Aarhus Aarhus

Jazzlegenden Lee Ritenour er kendt af alle musikelskere, og nu får aarhusianerne glæde af ham, når han gæster Musikhuset under sommerens jazzfestival.

Ritenour er en ægte musiknarkoman. På over 35 år har han indspillet omkring 42 plader i eget navn samt sideløbende været sessionsguitarist i omegnen af 3000 gange for navne så forskellige som Dizzy Gillespie, Sonny Rollins, B.B.

Musik

Kulturnyt Kalender uge 25 Anmeldelser Kulturvideo Del din kultur Redaktion


25

27

28

Kulturportal Alt om Aarhus
- teater, dans, musik, kunst, kultur

Kulturnyt er et no-money-no-profit medie hvor skribenter, fotografer og journalister tilbyder en genvej væk fra swipe-telefonen og ud i virkeligheden.

Hvis du har et kulturarrangement så fortæl os om det, eller lav en konto og skriv selv dit arrangement ind i kulturkalenderen. Copyright på tekst og billeder tilhører de respektive rettighedshavere. Synspunkter og meninger henhører til de enkelte aktører.

Alt indhold på Kulturnyt leveres efter princippet om no-money-no-profit, vi er finansieret af godt humør og kernedansk ytringsfrihed. Konkurrencer med teaterbilletter og lignende afgøres fair efter bedste evne, og vindere modtager billetter direkte fra arrangøren.
Alt om Aarhus


Kontakt Kulturnyt på mail eller telefon.

© Kulturnyt 2021
Fast page technology: 0,16 sekund