KulturNyt.net ⊂ Torsdag 19. sep. kl. 12:23 ∴ uge 38

Kontakt KulturNyt og del din kunst og kultur

Du er velkommen til at fortælle om din kunst og kultur til vores læsere. Klik på megafonen, fortæl om din butik, forening, dansested, restaurant, galleri - og giv folk et tilbud om en god oplevelse.
Login og fortæl om din kunst og kultur.

Pressemeddelelser

Pressemeddelelser og invitationer til arrangementer modtager vi gerne.

Send din information på mail til [email protected]
- vi fortæller om teater, musik, dans, kunst og kultur . Vi er nysgerrig efter at høre alt om kunst og kultur, stort og småt. Forslag til samarbejde, interviews, portrætter m.m. går også på mail, eller giv et kald og lad os snakke om det.

Om KulturNyt

KulturNyt's mission er at få flest mulige mennesker ud i byens kulturliv af enhver slags.

Ambjørn Happy
tlf. +45 26 13 41 11
[email protected]
fotograf og journalist, djh

Lita Domino
tlf. +45 40 77 80 61
[email protected]
skribent og kunstner, anmelder af dans, teater og musik.

Tomas Dalgaard
tlf. +45 60 72 91 46
[email protected]
kulturskribent, digter, anmelder af musik og bøger.

KulturNyt's kulturreportere tager rundt når der er kulturelle arrangementer, og det er bredt: Teater, dans, kunst, gallerier, workshop, events, musik, underholdning - kultur af enhver slags.

Er du glad for kunst og kultur?

Anmeldere, kunstnere, skribenter, journalister og fotografer er velkomne. Du har mulighed for at skrive og fotografere om byens kulturliv.

KulturNyt er en no-money-no-profit side med skribenter, forfattere, journalister og fotografer der tilbyder flest mulige mennesker en genvej fra swipe-telefonen og ud i virkelighedens oplevelser live. Her deler du frit dine tilbud om kunst og kultur med folk.

Kultur Nyt Kultur uge 38 Del din kultur Redaktion Anmeldelser Kulturglimt


KulturNyt er et no-money-no-profit medie hvor skribenter, fotografer og journalister tilbyder en genvej væk fra swipe-telefonen og ud i virkeligheden. Hvis du har et kulturarrangement så fortæl os om det, eller lav en konto og skriv selv dit arrangement ind i kulturkalenderen. Copyright på tekst og billeder tilhører de respektive rettighedshavere. Synspunkter og meninger henhører til de enkelte aktører. Alle informationer om arrangementer fakta-tjekkes efter bedste evne, tjek udbyderen af et kultur-arrangement for de seneste opdates. KulturNyt er med på kulturel mangfoldighed og stræber efter at være åben overfor alle retninger i kulturlivet. Alt indhold på KulturNyt leveres efter princippet om no-money-no-profit, vi er finansieret af godt humør og kernedansk ytringsfrihed. Konkurrencer med teaterbilletter og lignende afgøres fair efter bedste evne, og vindere modtager billetter direkte fra arrangøren.

© KulturNyt 2019
16