Kulturnyt.net ⊂ Mandag 2. aug. kl. 13:16 ∴ uge 31

Kontakt Kulturnyt og del din kunst og kultur

Du er velkommen til at fortælle om din kunst og kultur til vores læsere. Klik på megafonen, fortæl om din butik, forening, dansested, restaurant, galleri - og giv folk et tilbud om en god oplevelse.
Login og fortæl om din kunst og kultur.

Pressemeddelelser

Pressemeddelelser og invitationer til arrangementer modtager vi gerne.

Send din information på mail til [email protected]
- vi fortæller om teater, musik, dans, kunst og kultur . Vi er nysgerrig efter at høre alt om kunst og kultur, stort og småt. Forslag til samarbejde, interviews, portrætter m.m. går også på mail, eller giv et kald og lad os snakke om det.

Om Kulturnyt

Kulturnyt's mission er at få flest mulige mennesker ud i byens kulturliv af enhver slags.

Kulturnyt
Pressemeddelelser modtages gerne på
[email protected].net

Lita Domino
[email protected]
tlf. +45 40 77 80 61
chefredaktør
skribent og kunstner, anmelder af dans, kunst og teater.

Ambjørn Happy
[email protected]
tlf. +45 26 13 41 11
fotograf og journalist, djh
forfatter, anmelder.

Kulturnyt's kulturreportere tager rundt når der er kulturelle arrangementer, og det er bredt: Teater, dans, kunst, gallerier, workshop, events, musik, underholdning - kultur af enhver slags.

Er du glad for kunst og kultur?

Anmeldere, kunstnere, skribenter, journalister og fotografer er velkomne. Du har mulighed for at skrive og fotografere om byens kulturliv.

Kulturnyt er en no-money-no-profit side med skribenter, forfattere, journalister og fotografer der tilbyder flest mulige mennesker en genvej fra swipe-telefonen og ud i virkelighedens oplevelser live. Her deler du frit dine tilbud om kunst og kultur med folk.

Kulturnyt Kalender uge 31 Anmeldelser Kulturvideo Del din kultur Redaktion


Kulturportal Alt om Aarhus
- teater, dans, musik, kunst, kultur

Kulturnyt er et no-money-no-profit medie hvor skribenter, fotografer og journalister tilbyder en genvej væk fra swipe-telefonen og ud i virkeligheden.

Hvis du har et kulturarrangement så fortæl os om det, eller lav en konto og skriv selv dit arrangement ind i kulturkalenderen. Copyright på tekst og billeder tilhører de respektive rettighedshavere. Synspunkter og meninger henhører til de enkelte aktører.

Alt indhold på Kulturnyt leveres efter princippet om no-money-no-profit, vi er finansieret af godt humør og kernedansk ytringsfrihed. Konkurrencer med teaterbilletter og lignende afgøres fair efter bedste evne, og vindere modtager billetter direkte fra arrangøren.
Alt om Aarhus

Kulturnyt

Anmeldelser Aarhus
Teater Aarhus
Dans Aarhus
Musik Aarhus
Performance Aarhus
Show Aarhus


Kontakt Kulturnyt på mail eller telefon.

© Kulturnyt 2021
Fast page technology: 0,02 seconds