KulturNyt.net ⊂ Onsdag 12. aug. kl. 19:38 ∴ uge 33
Ugens bog: Ruteplan til Bedre Sex

Læs uddrag af: Den Nøgne Tantramassør. (18+)

De grå sider om tantra
★★★★★ Det er imponerende at forfatteren kan slippe afsted med så meget direkte sex i sin bog, uden at miste historien. Den Nøgne Tantramassør er vanvittigt spændende. Både sjov og underholdende. Og det er altså interessant at kigge ind i tantraens hemmelige verden. Få et kig ind bag gardinet og se hvordan kvinderne reagerer på manden, når han bruger sit lem på den rigtige måde. Virkelig inspirerende. Den virker på mig.
Maja S. Bertelsen

Besøg Bogland og læs mere om Den Nøgne Tantramassør.

Ruteplan til billige lydbøger og ebøger på din ferie og dine rejser

Hvor skal du hen på ferie? Flyve eller køre i bil? På Bogland kan du finde lydbøger og ebøger, fyldt med gode danske historier. Find bøgerne på Bogland. Det har aldrig været billigere.

Ferie og rejser

Læs bøgerne på dine ferie og rejser, det er perfekt underholdning til en times afslapning ved poolen, eller når du venter i lufthavnen. Rejser du alene vil du måske nyde at ligge og læse om aftenen på hotellet inden du skal sove.

Veje til underholdning

Find vej til den bedste underholdning i form af gode, danske historier. Ruteplanen til sjov, kærlighed, følelser.

Besøg Bogland. Danmarks bedste historier, både som ebøger og lydbøger.

Ugens bog

300 sexede kvinder hjalp mig med at skrive denne bog

Tantramassørens Guide til Bedre Sex

Guide til bedre sex handler om Happy Tantra i en dansk udgave. Du må gerne få udløsning, hvis du har lyst. Så er det afklaret, både mænd og kvinder. Orgasme er vigtigere i Happy Tantra end udløsning.

Tak til de 300 søde, dejlige og kloge kvinder som hjalp mig med at skrive bogen ved at få tantra massage hos mig. Og tak til 400 dejlige kærester som har været på tantrakursus hos mig for at lære tantra massage i virkeligheden, inklusiv yonimassage og lingammassage, i en kærlig og glad atmosfære.

Happy Tantra
Ambjørn Happy
Tantramassør
TantraKursus.dk

Kultur Nyt Tilbud uge 33 Giv et godt tilbud Redaktion Anmeldelser Kulturglimt


kulturNyt:net er et no-money-no-profit medie hvor skribenter, fotografer og journalister tilbyder en genvej væk fra swipe-telefonen og ud i virkeligheden. Hvis du har et kulturarrangement så fortæl os om det, eller lav en konto og skriv selv dit arrangement ind i kulturkalenderen. Copyright på tekst og billeder tilhører de respektive rettighedshavere. Synspunkter og meninger henhører til de enkelte aktører. Alle informationer om arrangementer fakta-tjekkes efter bedste evne, tjek udbyderen af et kultur-arrangement for de seneste opdates. kulturNyt:net er med på kulturel mangfoldighed og stræber efter at være åben overfor alle retninger i kulturlivet. Alt indhold på kulturNyt:net leveres efter princippet om no-money-no-profit, vi er finansieret af godt humør og kernedansk ytringsfrihed. Konkurrencer med teaterbilletter og lignende afgøres fair efter bedste evne, og vindere modtager billetter direkte fra arrangøren.

© kulturNyt:net 2020