Anmeldelse: Teater Felt
Anmeldelse: Teater Felt: Teater Felt er 5 skuespillere og 2 stole på en tom scene. Kostumerne består af det tøj skuespillerne tog ud af skabet i morges. Kulissen er den tomme
5 / 6 stars


Kulturnyt.net ⊂ Mandag 21. jun. kl. 00:50 ∴ uge 25


Anmeldelse: Teater Felt

★★★★★
Anmeldelse
5 ★ på Kulturnyt

Kulturnyt
18. april 2018.

Inspirerende improvisations teater

Teater Felt er 5 skuespillere og 2 stole på en tom scene. Kostumerne består af det tøj skuespillerne tog ud af skabet i morges. Kulissen er den tomme scene. Ingen musik, ingen fancy lys.
Så tomt og øde som selve livet kan være når man keder sig.
Ingen penge. Ingen sjov. Hvad skal vi lave?

Udsolgt på Eutopia. Stående bifald.


Relevans Det kan være sjovt at leve, uden planer og uden penge. Spontant skabe liv uden at konsumere.
Medvirkende Johannes Nymark, Charlotte Muncck, Sebastian Jessen, Laura Bach, Laura Drasbæk.
Instruktion og koncept Sarah Kenter.

En god historie skabes ud af ingenting

Derfor elsker jeg improvisationsteater. Det er inspirerende at se en historie blive skabt ude af ingenting. Et billede af hvor fantastiske vi mennesker er til at skændes, elske, være frustrerede, overraske, grine. Alt det vi kan, som dyrene ikke kan.

Hvis vi tør give slip på alle rollerne. Bare stå, sådan som de 5 skuespillere står i starten af stykket, og mærke sig selv. Lægge mærke til, 'hvad føler jeg', 'hvad lever i min sjæl', 'hvad har jeg lyst til at udtrykke?'.
Og så bare give slip. Lade det kommet ud.

Historien som ikke var planlagt kom til at handle om en far og hans datter, som han havde gjort syg. En mand og hans glade kone, som var bange for at miste manden der var kendt for at være utro. En kvinde som røg cigaretter i baggården, hvor den syge datter tegnede på asfalten, og som skændtes med hendes irriterende far.
Som skak satte skuespillerne scenerne, brik for brik. Det blev til en udmærket historie.
Og var den datter på 10 år egentlig så syg? Måske var hun den mest sunde af dem alle sammen. Hun gad dem bare ikke.

Godt improvisations teater.




Kultur oplevelser i Aarhus et stykke ude i fremtiden

Girls & Boys Aarhus Teater

Torsdag 12. aug. 2021
GIRLS & BOYS havde urpremiere på Royal Court Theatre i London i 2018, hvor The Guardians begejstrede anmelder beskrev Dennis Kellys stykke som "djævelsk foruroligende".

En kvinde er alene på scenen - spillet af Aarhus Teaters Nanna Bøttcher - og alt virker rigtigt og besnærende, når hun fortæller om sin stormfulde forelskelse i den mand, hun gifter sig med.
'Girls & Boys Aarhus Teater'

Teaterkoncert, Anne Linnet på Aarhus Teater

Lørdag 28. aug. 2021
Anne Linnet udforskede passion, kærlighed, køn og seksualitet i sine tekster og musik. Som soloartist og frontfigur i Shit & Chalou, Anne Linnet Band og Marquis de Sade har hun sunget om fascination og forelskelse.
'Teaterkoncert, Anne Linnet på Aarhus Teater'

Kaj Munks Ordet på Aarhus Teater

Lørdag 4. sep. 2021
Kaj Munks 'Ordet' står som hans bedste og mest intense skuespil. Han skrev det i 1925 på bare seks dage i en afsindig rus.
'Kaj Munks Ordet på Aarhus Teater'

'Valkyriens Kamp' på Teatret Svalegangen

Tirsdag 14. sep. 2021
Cigarpulsende, masser af smykker og udklædt i historiske kostumer. Thit Jensen (1876-1957) var en af de første danske forfattere somforstod at iscenesætte sig selv.
''Valkyriens Kamp' på Teatret Svalegangen'

'Når vi døde vågner' på Aarhus Teater

Torsdag 16. sep. 2021
Henrik Ibsens sidste skuespil, hvor den pulserende natur æder sig ind på de forstenede eksistenser. Stykket handler om billedhuggeren Arnold Rubek som vender hjem til Norge efter mange år i udlandet.
''Når vi døde vågner' på Aarhus Teater'

'Over Vadehavet' på Teatret Svalegangen

Lørdag 25. sep. 2021
'Over Vadehavet' handler om tre mennesker i sandet, og om hvordan deres fuglekiggeri giver nye synsvinkler på tilværelsen og vores forhold til naturen. De tre konkurrerende fuglekiggere: Den enevældige formand Heike Iversen, hendes assistent Frikke, der med sit skarpe blik sikrede formanden førstepladsen ved seneste optælling, og hendes indædte rival Rigmor Gram.
''Over Vadehavet' på Teatret Svalegangen'

'En fortælling om blindhed' på Aarhus Teater

Tirsdag 26. okt. 2021
En by rammes af en blindhedsepidemi, og én efter én mister byens borgere synet. Det sker pludseligt, og ingen ved hvorfor.
''En fortælling om blindhed' på Aarhus Teater'

Alice i Eventyrland på Aarhus Teater

Torsdag 11. nov. 2021
Juleforestilling på Aarhus Teater for hele familien. Årets familieforestilling er en ny version af den magiske klassiker om den nysgerrige pige Alice og hendes rejse ind i en verden fuld af mystiske væsener

'Alice i Eventyrland' er et forunderligt univers der udfordrer vores sanser og vores perspektiv på verden.
'Alice i Eventyrland på Aarhus Teater'

Tove Ditlevsen 'Man vokser op' på Aarhus Teater

Fredag 12. nov. 2021
Oplev to nye dramatikertalenter i et gnistrende møde med Tove Ditlevsen, når Aarhus ­Teater sætter to af hendes stærke værker på scenen i én og samme forestilling

Tove Ditlevsens bøger har rod i 1940’ernes arbejderklasse i de barske københavnske brokvarterer, men hendes erfaringer er tidløse. Nu omskaber to dramatikertalenter fra Den Danske Scenekunstskole i Aarhus to af Tove Ditlevsens stærke romaner til levende scenekunst.
'Tove Ditlevsen 'Man vokser op' på Aarhus Teater'

'Kagefabrikken' på Aarhus Teater

Fredag 19. nov. 2021
I 'Kagefabrikken' stikker dramatiker Christian Lollike fingrene i den glasur, vi pynter os med når tingene går godt. Men hvad sker der med empatien og tolerancen, når vi presses på vores brød og vores holdninger?

I rollen som den disruptede fabrikant Nielser Reumert-vindende Kristian Holm Joensen.
''Kagefabrikken' på Aarhus Teater'


Kulturnyt Kalender uge 25 Anmeldelser Kulturvideo Del din kultur Redaktion


Kulturportal Alt om Aarhus
- teater, dans, musik, kunst, kultur

Kulturnyt er et no-money-no-profit medie hvor skribenter, fotografer og journalister tilbyder en genvej væk fra swipe-telefonen og ud i virkeligheden.

Hvis du har et kulturarrangement så fortæl os om det, eller lav en konto og skriv selv dit arrangement ind i kulturkalenderen. Copyright på tekst og billeder tilhører de respektive rettighedshavere. Synspunkter og meninger henhører til de enkelte aktører.

Alt indhold på Kulturnyt leveres efter princippet om no-money-no-profit, vi er finansieret af godt humør og kernedansk ytringsfrihed. Konkurrencer med teaterbilletter og lignende afgøres fair efter bedste evne, og vindere modtager billetter direkte fra arrangøren.
Alt om Aarhus

Kulturnyt

Anmeldelser Aarhus
Teater Aarhus
Dans Aarhus
Musik Aarhus
Performance Aarhus
Show Aarhus


Kontakt Kulturnyt på mail eller telefon.

© Kulturnyt 2021
Fast page technology: 0,25 sekund