KulturNyt.net ⊂ Søndag 15. dec. kl. 22:59 ∴ uge 50

Udstilling

Aktuelle udstillinger. Måske har du et galleri med kunst? Fortæl om det her. Fortæl om din udstilling.

Søndag 15. dec.

UdstillingGratis
Julemarked i Ridehuset

Århus.com

Under afviklingen af markedet, vil der blive afholdt forskellige events. De bliver annonceret på hjemmesiden og Facebook.


Søndag 15. dec.

Udstilling120 kr.
Mød vikingekrigeren fra Århus på Moesgaaard

Århus.com

Hele familien kan få en vaskeægte vikingeoplevelse på Moesgaard. Museet åbner krigerskole for børn, spillebule med nyt vikingespil, præsenterer et sensationelt vikingefund, holder MOMU talk om vikingefakta og fri fantasi og giver prøvesmagninger i mjødbaren.


Søndag 27. jan.

Udstilling50 kr.
Kunst for alle i Ridehuset

Århus.com

Kunst er for alle. Det mener kvinden bag kunst-eventen i Ridehuset, Charlotte Jensen.


Søndag 15. dec.

UdstillingGratis
Tag skøjterne med til Musikhuset

Musikhuset Aarhus

Der er åbent på skøjtebanen ved Musikhuset hver dag klokken 13, frem til 10. januar.


Søndag 15. dec.

Udstilling120 kr.
En rejse ud på de mongolske stepper

Århus.com

Djengis Khan, lederen fra de mongolske stepper, fik med sine voldsomme erobringer i starten af 1200-tallet skabt et kejserdømme, der strakte sig fra Kina i øst til det nuværende østlige Europa. I tusinde år prægede de mongolske nomader kontakten mellem øst og vest både gennem krigeriske ekspansioner og gennem kontrol med handelsveje over stepper og på tværs af ørkenområder.


Søndag 15. dec.

Udstilling130 kr.
Poetiske korridorer i stof

ARoS Aarhus Kunstmuseum

Do Ho Suh er kendt verden over for at skabe nærmest vægtløse transparente stofrum, der præcist og i fuld størrelse gengiver de hjem, han har boet i. Udstillingen er den tredje i rækken Intermezzo, der viser kunst, hvor perceptionen og forståelsen af kunstværkerne sker gennem mere og andet end blot synssansen.


Søndag 15. dec.

Udstilling130 kr.
Amerikansk kunstners udstillings-debut i Norden

ARoS Aarhus Kunstmuseum

Flere end 40 værker fra den amerikanske kunstner Julian Schnabel, der udover malerier også er kendt som filminstruktør. Udstillingen af hans værker i Aarhus er den første i Norden.


Søndag 15. dec.

UdstillingGratis
Unikke julegaver i Ridehuset

Århus.com

Aarhus Kunst- og Julemarked i Ridehuset har i over 20 år summet af liv og julehygge i november og december måned. Boderne bugner af kunst, design, julepynt og unikke julegaver, mens der dufter dejligt af hjemmelavet julebag.


Lørdag 10. nov.

UdstillingGratis
Åben værksted med akryl, kridt og collage

SUMBO Værkstedet

Oplev fire kursisters fascinerende udstilling med værker fra deres proces-arbejde i værkstedet. Maleri med akryl og kridt, collage og installation med blandform på plade.


Søndag 25. nov.

UdstillingGratis
Køb julegaverne direkte hos kunstneren

Værkstedet

Den søde juletid nærmer sig, og i latinerkvarteret ved man at det er lig med årets julesalgs salon. Kom og oplev den eventyrlige autentiske julestemning når Lone Borgen viser sine eventyrlige keramiske kunstværker, sammen med Bente Hallsteins fantastiske guldsmede arbejder.


Fotografen i Århus

» Kvinders liv udstilles på Kvindemuseet

Kvinders liv udstilles på Kvindemuseet

24. februar 2018.
KulturNyt

Kvindemuseet giver dig et intimt indblik i 1.000 kvinders liv på Aarhus Teater. Deres kostumer. Kjoler. Sminke. Udstillingen hedder Teater Liv, og du har samtidig adgang til hele den øvrige udstillinge på Kvindemuseet.


Kultur Nyt Kultur uge 50 Del din kultur Redaktion Anmeldelser Kulturglimt


KulturNyt er et no-money-no-profit medie hvor skribenter, fotografer og journalister tilbyder en genvej væk fra swipe-telefonen og ud i virkeligheden. Hvis du har et kulturarrangement så fortæl os om det, eller lav en konto og skriv selv dit arrangement ind i kulturkalenderen. Copyright på tekst og billeder tilhører de respektive rettighedshavere. Synspunkter og meninger henhører til de enkelte aktører. Alle informationer om arrangementer fakta-tjekkes efter bedste evne, tjek udbyderen af et kultur-arrangement for de seneste opdates. KulturNyt er med på kulturel mangfoldighed og stræber efter at være åben overfor alle retninger i kulturlivet. Alt indhold på KulturNyt leveres efter princippet om no-money-no-profit, vi er finansieret af godt humør og kernedansk ytringsfrihed. Konkurrencer med teaterbilletter og lignende afgøres fair efter bedste evne, og vindere modtager billetter direkte fra arrangøren.

© KulturNyt 2019
81